Hoe een gepolijste nummerplaat polijsten?

Auto polijsten Den Haag

Auto’s poetsen kan zonder het vermaak van het bekijken van een video of het lezen van lange beschrijvende brieven. De juiste procedure is zeer eenvoudig te leren. Wij, bij Deep Clean, raden altijd aan om te proberen de impact op het milieu te minimaliseren waar mogelijk. Overweeg daarom uw eigen platen te poetsen in plaats van een cadeaubon van $80,00 – $100,00 uit te delen aan een autopoetsbedrijf als beloning. Hier zijn de te volgen basisstappen om een gepolijst staal voor te bereiden forometric glasvezel er zijn een paar manieren om een auto te polijsten. Alvorens u echter begint zijn hier een paar dingen die u in overweging zou moeten nemen.

– Ten eerste, het zou een warme dag moeten zijn met geen directe blootstelling aan een bak of kille wind. -Ten tweede moet u een polish gebruiken die er langer over doet om te drogen dan decals of wax. -Ten derde moet u het juiste gereedschap gebruiken, zoals een harde schuurspons en een zachte doek of lap om krassen op de afwerking te voorkomen. Noteer de naam voordat u het daadwerkelijk gaat gebruiken. – Ten eerste, moet u een goede laag polish aanbrengen met speciale aandacht voor de 9000 grit korrel, aangezien dit zeer hard is en krassen op de lak kan veroorzaken – Ten tweede, gebruik een microvezel handdoek die, eenmaal gedaan, het polish op het oppervlak laat zitten voor ongeveer 60 seconden tot een uur, afhankelijk van de hoeveelheid ellebogenvet die u bereid bent te gebruiken – Ten derde, begin met het meeste aantal lagen en voltooi het proces indien nodig om de gewenste glans te bereiken. – Ten vierde, gebruik eenvoudige waterafstotende reinigingscycli om de gemiste of sterk vervuilde zones te helpen wassen. – Ten vijfde, wanneer u klaar bent om de auto te wassen, gebruik dan een hoge druk waterstraal in een straalvorm om in eerste instantie al het zeepwater uit de auto te lozen, verminder de druk op de slangpijp en stoot het afgewerkte poetsmiddel uit naar de getroffen plek. -Gebruik ten slotte handschuurpapier om alle gebieden te polijsten die dat vereisen, zoals de clusterstukken, deurstijlen, onderste motorsteunen, uitlaatuiteinden, bovenste passagierssteunen en alle chroomdelen zoals deurgrepen, spiegelkappen, spatbordbekledingen en dergelijke, inclusief wielen en technische onderdelen.

Opgelet: U moet enkele lagen vloeibare acrylverf aanbrengen om ze schoon te maken voordat u met de lak begint volgens de instructies.

Begin met een combinatie van gedestilleerd water en autopolish op basis van warm oplosmiddel met een tandenborstel. Wrijf de streken van de borstel zachtjes met de klok mee om het poetsmiddel voor te bereiden. Wanneer het aanzienlijk uitgeharde poetsmiddel begint te vertroebelen en te glanzen, is het materiaal klaar voor het harde schrobgedeelte van het proces, dat de eigenlijke autowasstap is. Voor de bovenstaande procedure moet een microvezeldoek worden gebruikt in combinatie met schoon water voor de laatste veeg- en spoelbeurt. Let erop dat het hardhandig schrobben niet mag worden gevolgd totdat het poetsmiddel is opgewarmd.

Wanneer het gehele proces is voltooid, moet het oppervlak grondig met schoon water worden afgeveegd. Nu moet het oppervlak worden bespoten met de autopoets op waterbasis. Gebruik de polijstborstel om een dunne laag aan te brengen of breng het in een laag aan. De tweede stap is het gebruik van de microvezeldoek omdat deze zachter en fijner is en helpt om meer vuil en vegen te verwijderen. De derde dunne laag is genoeg om het oppervlak te primen met Lexan plaatbeschermers omHourglassades te geven. De vierde stap is het gebruik van een harde plastic roller om de overtollige was weg te schrobben. Het polishproduct kan nu in lagen worden aangebracht, afhankelijk van de voorkeur van de eigenaar.