Rijtips voor autorijden

Het Rijden, Auto, Autorijden, Autorijden

Het is een dag vol mogelijkheden terwijl je je voorbereidt op je toekomst door een goed rijbewijs, een leerlingvergunning, een proefrijbewijs en een rijbewijs uit Californië te halen. Draag uw veiligheidsgordel terwijl u uw rijopleiding voltooit. Zorg dat je het theorie-examen voor de motorverzekering en inschrijving kunt afleggen.

Het CBR is een van de beste plaatsen om een ​​rijbewijs in Californië te halen, zolang u zich binnen de rijlimiet van 45 dagen bevindt. Als u meer dan 45 dagen rijdt, moet u de hulp inroepen van een ervaren CCR-chauffeur om het proces te voltooien.

Draag je gordel.

U mag de rit niet starten, maar het is een goed idee om uw veiligheidsgordel te dragen tijdens de duur van uw rijsessies. Je ontwikkelt al snel een 'leren autorijden'-houding en ontwikkelt je betere observatievaardigheden. De riem is ook een handig hulpmiddel en u moet hem altijd bij de hand hebben om u te plezieren als u begint te rijden.

Bekijk de wegcode

Praktisch gezien moet u regelmatig de wegcode raadplegen. Deze zijn vaak beschikbaar in de vorm van handboeken of in elektronische versies. Als u ze echter niet kunt vinden, kunt u een vraag stellen via e-mail.

Behandel de rijsessie net als een praktische rijles.

Vertel jezelf voordat je met de rijles begint waarom je leert autorijden. Vertel al je vrienden en familie dat je leert autorijden en laat ze je helpen met de praktische kant van leren autorijden.

Bekijk de basisregels voor het rijden vóór de les.

U kunt bepaalde allergieën hebben voor autorijden. Als u het vereiste rijexamen voor uw specifieke staat niet kunt halen, raadpleeg dan de wegcode en bekijk de basisrijwetten. Dit zal u helpen uw rijkennis op te frissen voordat u begint te leren autorijden.

Zorg ervoor dat je het CDR in bezit hebt voordat je met de rijles begint.

Zorg dat je het CDR in handen hebt voordat je met de rijles begint. Dit document is de sleutel tot uw rijvaardigheid. Je moet het altijd bij de hand hebben en je enige kennis over autorijden geven, zelfs voordat je het rijexamen aflegt.

Review the Highway Code book at regular intervals.

The Highway Code that is available in both printed and electronic formats is a mine of information. You should always read the code located at the beginning of the code book and refer to it often. You could refer to it while driving and even while you are behind the wheel during driving.

Driving The Motor Vehicle Act

The Motor Vehicle Act is aatered for all learner drivers and includes rules and regulations for driving a motor vehicle on the roads.

It is a twenty-two page long document and is divided into ten subtopics. It consists of:

Ten points are awarded for each aspect of the act with the first four points for 'carrying a load of over 7 kg'.

Rules and regulations for lighting and exceeding the 80 mph limit.

Bij 40 mijl per uur – de leeftijd van het voertuig wordt beschouwd als 6 jaar en er wordt apart een toeslag berekend. De toeslag bedraagt ​​15,5% van het betaalde motorrijtuigengeld.

Doel en technische vereisten voor het testen.

Tests worden lokaal of op aangewezen locaties in het hele land afgenomen.

Je rijvaardigheid wordt beoordeeld bij daarvoor aangewezen rijscholen.

Geldigheid van de test is continu en geldig in heel Australië.

De kosten voor de test worden berekend vanaf het punt van binnenkomst.

De A- en D-platen op het voertuig waarmee u rijdt, moeten worden weergegeven op het moment van testen.

Voorafgaand aan het afleggen van de test krijgt een kandidaat 17 dagen de tijd om de training af te ronden en te slagen voor het theorie-examen.

Falen: Je moet de training opnieuw doorlopen en slagen voor het theorie-examen.