How to Clean Your Auto solla. Shine

Na het schoonmaken en stofzuigen breng ik een glaspolish aan en kan polijsten. Het is de beste manier om de originele glans van uw auto solla te beschermen. glans en bescherm ze respectievelijk. Dan gebruik ik poetsmiddelen, wassen en wassen voor restauratie.

InterieurEen interieur detaillering laat zien hoe de professionele detailer de binnenkant van uw auto solla schildert. Ik gebruik alle producten die ik kan om de binnenkant van de auto te detailleren. Tijdens het proces maak ik aantekeningen van eventuele toegankelijke schone punten die zijn gemist. daarna gebruik ik een microvezeldoek om het dashboard, de stoelen, de binnenkant van de deuren, enz. af te vegen. Ik gebruik een kartonnen boodschappentas om de binnenkant van de voorste bestuurdersstoel af te vegen. Daarna gebruik ik een zeem om de ramen te drogen. Ik heb nieuw tapijt gelegd zodat de auto ook als nieuw ruikt. Ik doe er allerlei schoonmaakmiddelen in om de geur van oude auto's te verwijderen. Ik gebruik een vlekverwijderaar om eventuele vlekken van het interieur van het voertuig te verwijderen. De klant zal versteld staan ​​als hij de deur opent.

Exterieur Afwerking Ik werk de velgen en ramen bij met wax. Ik gebruik zoveel verschillende wax en hoe vaak het ook nodig is, het is nooit voorbij. Ik gebruik dressings om hoekjes en gaatjes te vullen. Ik gebruik reinigingsmiddelen en behandel vet. Ik gebruik een ruitenreiniger bekledingsshampoo en jaag het vuil en vet uit het interieur. Ik gebruik een schrobborstel om de binnenramen schoon te maken. Ik gebruik chenille washandjes (maar badstof doeken werken ook prima). Ik was de buitenkant terwijl de binnenkant al schoongemaakt is. Ik heb gemerkt dat het schoonmaken en bijwerken slechts ongeveer 10 minuten duurt. Ik maak eerst de buitenkant schoon en daarna de binnenkant. Ik laat de auto ongeveer twee uur staan ​​en drogen voordat ik gedetailleerd werk ga doen. Als ik weer aan de buitenkant kom, doe ik meestal wat ramen wassen en schuren om alle teer en vlekken eruit te krijgen. Dan doe ik meestal een spotwax om het voertuig te beschermen.

Stofzuig de dashboards en stoelen grondig. Ik stofzuig het interieur grondig en ga dan naar de passagiersruimte en stofzuig ook het dashboard, plastic, doek en materialen. Ik stofzuig het tapijt graag met de hand met een scrubber. Ik gebruik een opzetstuk van het type spleetmondstuk en een elektrische borstel met lange rand. Ik maak de stoelen schoon met een glasreiniger en stofzuig vervolgens de stoffen stoelen en rond de stuurkolom. Ik gebruik dan een ontluchtingsslang om de ventilatieopeningen schoon te maken. Ik gebruik graag een glazenwasser aan de binnenkant van de passagiersruiten.

Stofzuig de ramen en maak de stoelen op. Ik stofzuig meestal het dashboard en de binnenvakken in de portieren. Dan doe ik graag algemene schoonmaak van het dashboard en het interieur als het om de stoelen gaat. Ik plak graag drooginstructies op het interieur omdat ik denk dat het makkelijker is om de stoelen af ​​te drogen met een milde ruitenreiniger en daarna met een zeemlap. Ik gebruik graag een milde reinigingsoplossing voor mijn stoffen als ze aan het stofzuigen zijn.

Tapijten en Liners. Ik stofzuig het tapijt en de voering onder het tapijt dat tussen elke ruimte in de voering knippert. Ik gebruik graag een mild reinigingsmiddel voor smering en om de stof schoon te maken. Na het stofzuigen van het interieur gebruik ik graag een milde glasreiniger op het dashboard en interieur omdat glasreinigers het beste werken in combinatie met vocht.

Exterieur Voorbereiding. Ik breng graag een glazenwasser aan op de buitenkant van de ramen. Ik gebruik graag een waterafstotend middel voor de ramen. Ik gebruik graag een waterafstotend middel op de ruitenwisserzuigers. Ik gebruik graag een product dat de wisserbladen herbruikbaar maakt.

Ik gebruik graag een product dat het interieur van de auto laat glanzen en ook nog eens cool maakt. Voor het wassen breng ik graag een laagje polijstmiddel aan, wat gemakkelijk met de hand te doen is en nogmaals, deze producten werken het beste wanneer ze worden aangebracht met een schuimborstel. Mijn advies is om meestal zachte doeken te gebruiken om polijstmiddel op het dashboard en het plastic interieur aan te brengen.

Auto Poolse leveranciers. Ik winkel altijd voor autopoets atawareonline.com.au online prijzen vergelijken is een betere optie voor mij. De meeste online retailers bieden gratis levering aan en sommige bieden zelfs uitwisseling voor Poolse stalen aan. Ik merk dat het kopen van autopoets online tijd bespaart en dat wanneer ik naar een winkel ga. Ik kan meer van het product vooraan zien en betere details. Elk individueel bedrijf kan verschillende beoordelingen hebben, dus ik raad aan om online beoordelingen te lezen voordat u een definitieve beslissing neemt. Ten slotte vraag ik om meer dan één recensie, zodat ik ernaar kan verwijzen naar anderen die mogelijk iets bij die specifieke online winkel hebben gekocht.